fbpx

Studier

Studier är en viktig del i Socialdemokraternas verksamhet och utveckling. Både organisationen och politiken utvecklas när medlemmar samlas för att lära nytt och diskutera.

Det finns många möjligheter att vidareutveckla sig inom partiet. Dels finns de studier som vi genom partidistriktet erbjuder, men även olika typer av studier hemma i din arbetarekommun. Från partiet centralt erbjuds en hel del studiematerial.

Via länken nedan hittar du Socialdemokraternas studieportal. Där finns både verktyg för bra studier, samt material till:

 • Medlemsutbildning del 1 och 2, med både handledning och studiehäften.
 • Grundläggande ledarskapsutbildning. Detta är en grundläggande ledarskapsutbildning för dig som har uppdrag i eller åt partiet. Praktik och retorik måste hänga ihop, vi måste säga, göra och vara vår värdegrund.
 • Styrelseutveckling. Gör en analys av hur styrelsearbetet fungerar idag och utifrån analysen välja vilket område ni vill utveckla tillsammans.
 • Organisationsutveckling. Socialdemokraterna bedriver ett framtidsarbete för att tillsammans skapa ett parti som utvecklas, är framtidsfokuserat och som säkrar ett bra liv för alla människor. Under denna rubrik hittar du studier som handlar om att utveckla socialdemokratin som folkrörelse.
 • Politiska ämnesutbildningar, som:
  – Svenska modellen
  – Säkerhetspolitik
  – Arbete åt alla

https://socialdemokraterna.abf.se

Genom att anmäla dig till våra studier, godkänner du att vi sparar dina personuppgifter.
Läs mer här

Våra studier genomför vi i samarbetar ABF Sydvästra Götaland

facebook Twitter Email